OUDER & KIND DAG 2018

OSCAR Nederland Ouder & Kind Dag
Zaterdag 23 juni 2018
van 10.00 – 16.00 uur (langer blijven mag, maar dit is op eigen gelegenheid)
Dierenpark Amersfoort

 width=

Deze dag is speciaal georganiseerd voor gezinnen met één of meerdere kinderen met sikkelcelziekte of thalassemie in de leeftijd van 0 tot 18 jaar.  (in de uitnodiging die naar onze leden zijn verstuurd staat max. leeftijd 12 jaar, maar alle kinderen tot 18 jaar zijn welkom)

Tijdens deze dag kunnen de kinderen de hele dag op hun eigen tempo genieten van het Dierenpark. Daarnaast kunnen ouders contact hebben met andere ouders op een leuke en ontspannen manier. De entreekosten voor leden van OSCAR Nederland is gratis voor het hele gezin. De niet-leden betalen per volwassene €20,- per persoon,- en voor kinderen is het gratis.

Het formulier dat is toegevoegd (zie link hieronder) kunt u gebruiken om u aan te melden voor de Ouder en Kind Dag van OSCAR Nederland of eventueel voor een lidmaatschap van OSCAR Nederland.

aanmeldformulier Ouder Kind Dag 23 juni 2018

U kunt het formulier digitaal opsturen naar administratie@oscarnederland.nl of schriftelijk invullen en opsturen vóór 7 juni 2018 naar Postbus 91 – 4000 AB TIEL.
Aanmeldingsformulier moet volledig ingevuld worden, anders wordt de aanmelding niet behandeld. Na aanmelding volgt meer informatie, dus zorg ervoor dat u het formulier volledig invult.

Nog geen lid van OSCAR Nederland? Lid worden kan makkelijk via onze website:
Nu lid worden van OSCAR Nederland

Om in aanmerking te komen voor reiskostenvergoeding, kunt u contact opnemen met onze penningmeester dhr. O. Yildiz via e-mail: fa.oscarnederland@hotmail.com
(alleen bij een bruto inkomen onder de € 1100,- per maand)

Met vriendelijke groet, De medewerkers van OSCAR Nederland
Contactpersoon: Elmas Citak 06 – 180 810 05
Secretariaat APN 030 – 656 96 34 (ma-do 9:00-15:00 uur)

Wij hopen u allen te verwelkomen op 23 juni a.s.

OSCAR Nederland

Elmas Citak,
Alg. Bestuurslid

Bericht delen