Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

« Alle Evenementen

Patiëntendag Levensloopzorg

6 april 10:00 14:00

Dit is een patiëntendag die wordt georganiseerd door het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ)
voor kinderen die op jonge leeftijd hoog-intensieve zorg nodig hadden in het WAKZ. Dit zijn kinderen die een stamceltransplantatie hebben doorgemaakt, maar ook kinderen die in hun eerste levensjaar een open hartoperatie moesten ondergaan en kinderen die direct na de geboorte op de IC neonatalologie moesten worden opgenomen vanwege onder andere foetale therapie of (extreme) vroeggeboorte (minder dan 30 weken zwangerschap).
Het WAKZ vindt het essentieel dat bij deze kinderen niet alleen gekeken wordt naar resultaten die dokters relevant vinden, maar juist ook naar de zorg die de kinderen en hun ouders zelf belangrijk vinden. Deze zogenaamde waardegedreven levensloopzorg stelt de kwaliteit van leven van kinderen centraal.

Het is een informatieve dag, maar er is ook mogelijkheid om tijdens allerlei activiteiten andere ouders en kinderen te ontmoeten die hetzelfde hebben meegemaakt. Ook is het een kans om terug te koppelen hoe jullie de zorg tot nu toe hebben ervaren. Zo kunnen ze het zorgpad voor de toekomst verbeteren.

Aanmelden kan via de aanmeld knop hieronder. Er is beperkt plek dus wees er snel bij!

LUMC onderwijsgebouw Leiden

Hippocratespad 21
Leiden, 2333 ZD Nederland
+ Google Maps